A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Культура

Хвала вашим невтомним рукам

Щорічно у третю неділю листопада в Україні відзначають День працівників сільського господарства. Не оминуло це свято і хліборобів, механізаторів, фермерів та всіх, хто своєю невтомною працею забезпечують розвиток сільського господарства Дівичківської громади.

20:58:11 16.11.2018

Працівники культури Дівичківської громади в дружньому колі відсвяткували професійне свято

Враховуючи вагомий внесок працівників культури та майстрів народного мистецтва у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність та підтримуючи ініціативу громадськості, щорічно в листопаді відзначають Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

20:18:59 08.11.2018

Дівичківські юнаки та дівчата креативно відсвяткували Хеловін

Хеловін – традиційне американське свято, яке останніми роками набуває все більшої популярності і серед нашої молоді. У США це – одне з найулюбленіших свят, що за популярністю ледве поступається навіть Різдву. У ніч з 31 жовтня на 1 листопада на вулицях міст можна побачити натовпи як дорослих, так і дітей, переодягнених у відьом, привидів та інших страхітливих персонажів, що за стародавніми віруваннями потрібно було робити для відлякування злих духів від своєї родини.

19:15:38 31.10.2018

У Дівичках відбулося свято футбольної слави

20 жовтня 2018 року футболістам команди «Дніпро» села Дівички, в урочистій обстановці, вручили кубок, грамоти та медалі за перше місце в першій лізі районного чемпіонату з футболу 2018 року.

14:28:10 21.10.2018

У Дівичківському будинку культури вшановували захисників України

14 жовтня у  Дівичківському Будинку культури відбувся святковий концерт «Свято мужності і відваги», приурочений до свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Захисника України та Дня Українського козацтва. Дійство розпочали з хвилини мовчання за загиблими на сході військовими, які віддали свої життя за незалежність нашої держави. Секретар Дівичківської сільської ради Ніна Степова, від усієї душі привітала військовослужбовців та чоловіків з Днем захисника України, зі святом, яке увібрало в себе славні козацькі традиції. «Це свято уособлює мужність та героїзм захисників. Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, які передалися від пращурів. Як відомо, це свято знайшло своє продовження в часи Запорізької січі. Наші козаки вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею, звертаючись до неї, вони казали: «Покрий нас чесним своїм Покровом та захисти нас від усякого зла». В цей нелегкий час для України хочеться побажати військовослужбовцям, які захищають спокій України, козацького здоров’я, миру благополуччя та радості. Щоб ваші сила та мужність, завжди базувалися на любові та підтримці рідних», - привітала  Ніна Степова.

14:31:42 15.10.2018

У ДІВИЧКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ З ПРИЙДЕШНІМ ДНЕМ УЧИТЕЛЯ

Щорічно в першу суботу жовтня в більш ніж 100 країнах світу відмічається одне з  найпотрібніших свят – День Вчителя . Це свято для всіх вчителів та працівників сфери освіти – день, в який проголошуються роль та заслуги вчителів в процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їх неоцінний внесок в розвиток суспільства. Коли настає День Вчителя, в школах панує атмосфера свята і пожвавлення. Школярі вітають своїх улюблених вчителів, дарують їм квіти і маленькі знаки уваги. Проте найголовніший подарунок у цей день - це вираз подяки та безмірної поваги до такої нелегкої, але так потрібної вчительської праці.

14:42:35 05.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора